Onze behandelingen

Effortless Coaching

Effortless Coaching is de manier om mensen te helpen een moeiteloos en vervullend leven te leiden, vrij van frustraties, blokkades en klachten. Geen gemakzuchtig leven, juist vol van positieve energie. Een leven van voldoening en vervulling, ongeacht uitdagende omstandigheden, dat is wat we onder moeiteloos verstaan.
Door krachtige interventie methodieken die tot op celniveau doorwerken zoals Hartcoherentie, The Work van Byron Katie, The Journey van Brandon Bays, PMA (Progressive Mental Alignment) maar ook het bewustzijn vanuit het hier en nu, de diepe, vaak onbewuste lagen die tot diepe transformatie kunnen aanzetten, vormen samen met de Co-active Coachingsmethodiek een krachtig geheel.
Ik help je om in contact te komen met je natuurlijke staat. Je voelt op een directe manier wat je echt wilt in je leven en ook welke dingen je daar in je huidige situatie van weerhouden. Je gaat zien wat een groot verschil het uitmaakt als je dit zo laat of als je deze belemmeringen zou kwijtraken. Dit inzicht zetten we om in een dubbele beweging: wèg bij wat je tegen houdt om echt te leven zoals je wilt, en begínnen met het leven dat eigenlijk bij jou hoort. Ik coach je daarbij om je eigen antwoorden te vinden in jezelf, zodat de oplossingen en doelen uit jouzelf voortkomen en daardoor blijvende verandering bewerkstelligen. Die gaan we met simpele technieken samen oplossen. Samen ga je een heel stuk verder komen, wat mij betreft helemaal daar waar jij zijn wilt, dat is ons gezamenlijk commitment.

Zit jij nog op het juiste spoor?

Zit jij nog op het juiste spoor?

Voorbeelden van vragen:
– Waarom doe ik nu wat ik doe?
– Waar sta ik over 5 jaar als ik nu niks doe?
– Wat heb ik nodig om mijn leven leuk te vinden?
– Hoe leer ik omgaan met bepaalde situaties of gevoelens?
– Wanneer was ik echt gelukkig?
– Hoe kom ik van mijn onverwerkte emoties af?
– Waarom weet ik niet waar soms dat vervelende gevoel vandaan komt?
– Etc.

Werkwijze

Al naar gelang de behoefte, kan gekozen worden voor een traject of incidentele klankbordgesprekken.
In een traject gaan wij een verbintenis aan, dit houdt in dat er naast de contactmomenten die met regelmaat plaats vinden, je altijd via Whatss-app, telefoon of mail, contact op kan nemen. Je werkt gedurende het hele traject aan de zelf gestelde doelstelling.
Klankbordgesprekken kennen één thema per keer en vinden plaats wanneer u hier behoefte aan hebt. Het kan voorkomen dat er maar behoefte is aan één gesprek.

Wandel coaching

Neem de eens de tijd om niks te doen
Wandelcoaching is méér dan alleen lopen en praten! De natuur geeft veel aanknopingspunten en weerspiegelt wat in ons leeft.

IK LOOP MET JE MEE

Bij wandelcoaching verlaten we de veilige beslotenheid van mijn praktijkkamer en trekken de natuur in. Op nog geen 5 min. lopen van mijn praktijk ligt een uitgestrekt bos- en heidegebied. De Veluwse Heide en andere natuurgebieden liggen in de directe omgeving van Apeldoorn.
Al lopend gaan we met elkaar in gesprek. Het kan prettig zijn om te praten met iemand die naast je loopt in plaats van tegenover je zit. Een stilte in een gesprek voelt niet ongemakkelijk. Lopen zet je in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal. In de natuur zijn nodigt als vanzelf uit tot loslaten, tot verbinding maken met jezelf en wat je wilt bereiken. Het helpt om dingen in een ruimer perspectief te zien. Wandelen geeft rust in je hoofd. Er komt ruimte en het is gemakkelijker om te luisteren naar die eigen innerlijke stem.