Dennis van den Brand Effortless Coaching

Dennis van den Brand

Wat zou er gebeuren als je zou doen wat jij het liefst wilt?
Wat houdt jou tegen om de stappen te ondernemen om te gaan doen wat jou een mooier leven geeft? Zijn het die overtuigende gedachtes zoals; ik kan het toch niet, of dat is toch niet voor mij weg gelegd. Zit het misschien dieper en zijn het onverwerkte emoties of traumatische ervaringen waarvan jij dacht dat je ze al kwijt was maar ze eigenlijk diep weg gestopt hebt.

Wil jij graag die volgende stap maken?!
Dan nodig ik je graag uit voor een ontdekkingssessie waarin we samen op onderzoek gaan naar wat je werkelijk zou willen, wat je hierin tegenhoudt, wat het waard zou zijn om daar een doorbraak in te maken en te ervaren hoe dit zou voelen.
Wat kun je verwachten tijdens een gesprek? Een luisterend oor, vertrouwen en alle aandacht voor jouw probleem en gevoel. De gesprekken en sessies vinden plaats in een veilige, ontspannen en rustige omgeving.
Wanneer je klaar bent om te groeien, verantwoordelijkheid wil nemen voor je eigen leven en de missie van je bestaan te vervullen, dan ben je klaar voor een moeiteloos leven!

Werkwijze
Al naar gelang de behoefte, kan gekozen worden voor een traject of incidentele gesprekken.
In een traject gaan wij een verbintenis aan, dit houdt in dat er naast de contactmomenten die met regelmaat plaats vinden, je altijd via Whatsapp, telefoon of mail, contact op kan nemen. Je werkt gedurende het hele traject aan de zelf gestelde doelstelling.
Klankbordgesprekken kennen één thema per keer en vinden plaats wanneer u hier behoefte aan hebt. Het kan voorkomen dat er maar behoefte is aan één gesprek. Naast de gesprekken in de praktijk is het ook mogelijk om de gesprekken buiten in de natuur te doen.
Wandelcoaching is méér dan alleen lopen en praten! De natuur geeft veel aanknopingspunten en weerspiegelt wat in ons leeft. Al lopend gaan we met elkaar in gesprek. Het kan prettig zijn om te praten met iemand die naast je loopt in plaats van tegenover je zit. Een stilte in een gesprek voelt niet ongemakkelijk. Lopen zet je in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal. In de natuur zijn nodigt als vanzelf uit tot loslaten, tot verbinding maken met jezelf en wat je wilt bereiken. Het helpt om dingen in een ruimer perspectief te zien. Wandelen geeft rust in je hoofd. Er komt ruimte en het is gemakkelijker om te luisteren naar die eigen innerlijke stem.

IK LOOP MET JE MEE
Mocht je meer informatie willen hebben? Neem dan gerust contact met mij op of kijk op de site www.gradatus.nl
Dennis van den Brand
Gradatus – stap voor stap naar een mooier leven!
Info@gradatus.nl
Tel: 0650245380