Laura Kluyver Orthomoleculaire Deskundige

Laura Kluyver

Mijn orthomoleculaire praktijk Green-Company is ontstaan vanuit mijn toenemende fascinatie voor een gezonde levensstijl.

Tijdens mijn studie Engels werkte ik in een natuurwinkel. Ik raakte zo gefascineerd door de relatie tussen voeding en gezondheid dat ik besloot het roer om te gooien: het onderwijs werd ingeruild voor een opleiding tot orthomoleculair voedingsdeskundige.

Nu combineer ik het docentschap met mijn huidige beroep; mensen individueel en in groepsverband adviseren op het gebied van natuurlijke voeding en leefstijl.

 

Ik ben geen diëtiste (die volgens de schijf van vijf werkt), maar gediplomeerd deskundige op het gebied van orthomoleculaire voedingsleer en suppletie.

Sinds 2016 werk ik zowel in Praktijk Apeldoorn als in mijn eigen praktijk Green-Company (onder de hoed van Praktijk Apeldoorn). De consulten in Praktijk Apeldoorn worden veelal gecombineerd met NAET behandelingen om zo effectief en snel mogelijk resultaten te behalen. 

Je kunt voor meerdere klachten, kwalen en/of ziektebeelden bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan:
– Diabetes
– Overgewicht
– ADD / ADHD (kinderen en volwassenen)
– Cholesterol (te laag of te hoog)
– Schildklierproblematiek
– Hormonale disbalans
– Darmproblemen 

Staat jouw klacht of kwaal er niet bij? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je meer weten over de kracht van supplementen? Ook hier kun je een consult voor boeken. Kijk ook eens op mijn webshop welke supplementen ik adviseer.

Laura Kluyver

+31 6 42 69 74 91
www.green-company.nl