Laura Kluyver Orthomoleculaire Deskundige

Laura Kluyver

Mijn orthomoleculaire praktijk Green-Company is ontstaan vanuit mijn toenemende fascinatie voor een gezonde levensstijl.


Tijdens mijn studie Engels werkte ik in een natuurwinkel. Ik raakte zo gefascineerd door de relatie tussen voeding en gezondheid dat ik besloot het roer om te gooien: het onderwijs werd ingeruild voor een opleiding tot orthomoleculair voedingsdeskundige.

Nu combineer ik het docentschap met mijn huidige beroep; mensen individueel en in groepsverband adviseren op het gebied van natuurlijke voeding en leefstijl.

Ik ben geen diëtiste (die volgens de schijf van vijf werkt), maar gediplomeerd deskundige op het gebied van orthomoleculaire voedingsleer en suppletie.

Sinds 2016 werk ik zowel in Praktijk Apeldoorn als in mijn eigen praktijk Green-Company. De consulten in Praktijk Apeldoorn worden gecombineerd met behandelingen door Inge Hagemans en andere collega’s om zo effectief en snel mogelijk resultaten te behalen. Dit blijkt een zeer vruchtbare samenwerking te zijn waarmee we mooie resultaten behalen.

Je kunt voor meerdere klachten, kwalen en/of ziektebeelden bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan:
– Diabetes
– Overgewicht en/of obesitas
– ADD / ADHD (kinderen en volwassenen)
– Cholesterol (te laag of te hoog)
– Schildklierproblematiek
– Hormonale disbalans
– Darmproblemen 

Staat jouw klacht of kwaal er niet bij? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Laura Kluyver

+31 6 42 69 74 91 

www.green-company.nl